Cautare

1068 de rezultate pentru "martis biatrice si iulian ionescu" (3.52 secunde)
Greva generala declansata luni dimineata de cei aproximativ 300 de salariati ai Commet Tecuci continua si astazi, in ciuda adresei trimise ieri de Iulian Tocu, directorul societatii, prin care muncitorilor li se cerea suspendarea conflictului de munca.
Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, a declarat ca a solicitat conducerii Commet Tecuci demararea negocierilor pentru prevederile din Contractul Colectiv de Munca ce va intra in vigoare incepand cu ianuarie 2009.
Judecatoarea Margareta Ionescu, presedintele completului initial desemnat aleatoriu pentru solutionarea procesului privind retrocedarea imobilului in care locuiesc si parintii ministrului justitiei, a sustinut, in fata Camerei judecatorilor CSM ca, desi a remarcat anumite nereguli, a preferat sa nu le dea atata importanta, "sa nu intinda pelteaua", apreciind ca ar fi fost "neelegant" din partea sa.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... la 300 RON, 350 RON, 400 RON, pe care se pot agata linguri si furculite din lemn.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
"Sper ca am reusit sa-i conving pe membrii Colegiului CNSAS de faptul ca, asa cum am scris de altfel si in contestatie, in dosarul meu nu exista vreun element de politie politica, in sensul in care termenul este definit de lege.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
Nu ca inainte nu ar fi fost, dar prea ne saturasem de gesturi pupincuriste si de politica de preamarire a presedintelui, partidului si atat. Cap de afis al zilei de ieri a fost Silvian Ionescu, prefectul care n-a mai ajuns sa fie prefect.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Senatorii democrat-liberali ignora decizia Curtii Constitutionale si continua atacul ", pe care il puteti citi in continuare. ... Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD. Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat.
In acest sens conducerea Sindicatului Liber si Independent din SC Commet SA Tecuci a anuntat ca, datorita nerespectarii prevederilor contractului colectiv de munca pe anul 2006 de catre conducerea societatii, s-a procedat la o intrerupere spontana a lucrului.
Angajatii Commet SA isi vor relua activitatea doar daca vor semna Contractul Colectiv de Munca (CCM) pentru perioada 2008-2009 prin care patronatul va accepta una dintre cele trei propuneri de majorari salariale inaintate de Sindicatul Liber si Independent din cadrul societatii.
Primaria Municipiului Tecuci a introdus la Judecatorie o cerere solicitand declansarea procedurii de faliment la societatea Commet pentru a-si putea recupera creantele care se ridica la 170.000 de lei .
google-analytics.com